ACTIVITATS

ACTIVITATS

Les activitats estan enfocades a l’educació integral de l’individu, tot afavorint la socialització i el desenvolupament personal a través del lleure. Volem consolidar els hàbits de vida saludable i compartir els valors de la pràctica esportiva.

PER INFANTS

PETITS TREPAIRES (De 4 a 6 anys)

Extraescolar pensada per desenvolupar la psicomotricitat dels més petits. Utilitzant el vessant més lúdic de l’escalada, els nostres alumnes experimentaran múltiples sensacions en què es treballarà la coordinació i la percepció corporal.

GRANS ALPINISTES (De 7 a 10 anys)

Dissenyada per als alumnes de primària, està encaminada a fer el primers passos dins el món de l’escalada. Activitats divertides amb un marcat vessant pedagògic, on es treballaran els mateixos continguts curriculars dels centres educatius de la Generalitat de Catalunya.

I CAN DO IT (Anglès)

El grup I can do it és un grup pensat per a alumnes de segon cicle de primària, amb els mateixos continguts i objectius que el grup Grans Alpinistes però en anglès.

BOUS (Més de 10 anys - Tecnificació)

Destinat als socis del club del segon cicle de primària, els quals es vulguin dedicar exclusivament a l’escalada i a participar en competicions. Entrenaments específics, adequats a l’edat i el nivell.

CURS D'ESCALADA (Iniciació)

Per als alumnes de la ESO que vulguin iniciar-se en l’escalada. La finalitat d’aquest curs és conèixer el material, les principals tècniques de progressió, els nusos, la seguretat, el treball en equip i desenvolupar la força i l’equilibri.

CURS SLACKLINE

Activitat derivada del funambulisme. Consisteix a caminar per sobre d’una corda plana entre dos punts fixos. Treballa l’equilibri, però sobretot el cos i la ment. La concentració és bàsica en aquest esport, i comporta grans beneficis pel que fa a la consciència corporal, la velocitat de reacció i la coordinació.

ANIVERSARIS

aniversaris_main

El nostre equip de monitors ha creat una manera sorprenent, divertida i original de celebrar els aniversaris.

Hem dissenyat un circuit en l’àrea infantil, on a través de jocs lúdics, iniciarem als mes petits a les dues grans modalitat de l’escalada (Bloc i Corda). Disposem d’altres elements com l’slackline, les teles o el trapezi que es poden incloure en l’activitat, farem les delícies dels més petits. A més a més, perquè no us hàgiu de preocupar de res, oferim tot el servei de càtering amb pastís de somni inclòs.

L’activitat té una durada de 1,5h i el preu de l’activitat és 12€/nen/a (Tot el material està inclòs en el preu)

 

Opcions de càtering

CASALS ESTIU, NADAL I SETMANA SANTA

Organitzarem activitats dirigides per als infants en les nostres instal·lacions.

PER ADULTS

INICIACIÓ A L'ESCALADA

Curs intensiu de 6h. (Normalment en Dissabte). S’abordaran les principals tècniques per poder fer amb seguretat els primers passos dins el món de l’escalada. No és necessari cap coneixement previ, ni material, tan sols ganes d’aprendre i passar-s’ho bé. La finalitat d’aquest curs és conèixer el material, els nusos, les principals tècniques de progressió i la seguretat.

PERFECCIONAMENT DE L’ESCALADA

Per a aquelles persones que vulguin millorar el seu rendiment i la seva progressió de dificultat. Treballarem intensament la tècnica i la forma física i incidirem en aspectes psicològics com la por, la motivació i la concentració.

INICIACIÓ A SLACKLINE

Com a continuació del curs d’iniciació, està enfocat a aquelles persones que vulguin millorar el seu rendiment i la seva progressió de dificultat. Treballarem intensament la tècnica i la forma física i incidirem en aspectes psicològics com la por, la motivació i la concentració.

PERFECCIONAMENT DE SLACKLINE

Per als més atrevits! Un cop assolides les principals competències bàsiques, entrem a veure els trucs que es poden fer sobre la cinta. Desenvolupa la teva creativitat i explora noves posicions. Girs, salts, posicions de ioga, surf… les possibilitats són infinites.

ENTRENAMENT DIRIGIT A JOVES I ADULTS

Grups d’entrenament dirigit en funció del nivell i les necessitats específiques. Supera els teus propis límits gràcies al nostre equip d’entrenadors. Dirigit a totes aquelles persones que volen anar més enllà del que seria l’escalada recreativa o fins i tot endinsarse dins el món de la competició.

A   Entrenaments dirigits en grup

B    Entrenament individualitzat (Opció dirigida)

C    Entrenaments on-line / Planificacions

ACTIVITATS DIRIGIDES

Disposem d’una sala polivalent on trobaràs l’ambient ideal per relaxar-te.

PER EMPRESES

COACHING

El Coaching és la filosofia i metodologia que apropa les persones a l’assoliment dels propis objectius, fites i somnis; permet un desenvolupament personal i professional. És un treball de presa de consciència i descobriment del propi potencial, enfocat a obtenir millors resultats i incrementar el benestar personal. Dirigit a particulars i empreses, us ajudarem a crear les dinàmiques i l’ambient per fer realitat aquest canvi de paradigma, gràcies als nostres recursos i formadors.

TEAM BUILDING

Són molts els beneficis que les activitats grupals fora de l’àmbit laboral – o activitats outdoor – poden aportar a les empreses i/o organitzacions. Aconsegueix a través de les nostres activitats potenciar valors com el sentiment de pertinença, la cohesió, la satisfacció de pertànyer a un projecte, oferint un marc de relacions saludables i de creixement mutu.

Més Informació