ACTIVITATS

ACTIVITATS

Les activitats estan enfocades a l’educació integral de l’individu, tot afavorint la socialització i el desenvolupament personal a través del lleure. Volem consolidar els hàbits de vida saludable i compartir els valors de la pràctica esportiva.

PER INFANTS

PETITS TREPAIRES (De 5 a 6 anys)

Extraescolar pensada per desenvolupar la psicomotricitat dels més petits. Utilitzant el vessant més lúdic de l’escalada, els nostres alumnes experimentaran múltiples sensacions en què es treballarà la coordinació i la percepció corporal.

GRANS ALPINISTES (De 7 a 9 anys)

Dissenyada per als alumnes de primària, està encaminada a fer el primers passos dins el món de l’escalada. Activitats divertides amb un marcat vessant pedagògic, on es treballaran els mateixos continguts curriculars dels centres educatius de la Generalitat de Catalunya.

BOUS I (De 9 a 11 Anys)

Grup pensat per els alumnes de segon cicle de primària. Amb els mateixos continguts que el grup de Grans alpinistes, però adaptats a l’edat i el nivell.

BOUS II (De 9 a 11 anys)

2 dies d’entrenament per els “Bous” amb experiència i per els quals l’escalada ja no només és un joc. Entrenaments específics per a un major desenvolupament i autonomia.

BOUS JUVENILS ( + de 12 anys)

A partir de 12 anys  i per aquells que l’escalada és mes que un esport. Tecnificació i entrenaments per treure el màxim rendiment tant a roca com en competicions.

ANIVERSARIS

El nostre equip de monitors ha creat una manera sorprenent, divertida i original de celebrar els aniversaris. Hem dissenyat un circuit en l’àrea infantil, on a través de jocs lúdics i altres elements com la slackline, farem les delícies dels més petits. (Servei de càtering actualment no disponible).

CASALS ESTIU, NADAL I SETMANA SANTA

Casal esportiu enfocat al descobriment de l’escalada. Cada dia aprendran de manera jugada les bases de l’escalada en bloc i l’escalada esportiva. Activitats de lleure pensades per la educació integral dels nostres petits trepaires + tallers de teles i trapezi.

PER ADULTS

INICIACIÓ A L'ESCALADA

Curs intensiu de 6h. (Normalment en Dissabte). S’abordaran les principals tècniques per poder fer amb seguretat els primers passos dins el món de l’escalada. No és necessari cap coneixement previ, ni material, tan sols ganes d’aprendre i passar-s’ho bé. La finalitat d’aquest curs és conèixer el material, els nusos, les principals tècniques de progressió i la seguretat.

PERFECCIONAMENT DE L’ESCALADA

Per a aquelles persones que vulguin millorar el seu rendiment i la seva progressió de dificultat. Treballarem intensament la tècnica i la forma física i incidirem en aspectes psicològics com la por, la motivació i la concentració.

INICIACIÓ A SLACKLINE

Com a continuació del curs d’iniciació, està enfocat a aquelles persones que vulguin millorar el seu rendiment i la seva progressió de dificultat. Treballarem intensament la tècnica i la forma física i incidirem en aspectes psicològics com la por, la motivació i la concentració.

PERFECCIONAMENT DE SLACKLINE

Per als més atrevits! Un cop assolides les principals competències bàsiques, entrem a veure els trucs que es poden fer sobre la cinta. Desenvolupa la teva creativitat i explora noves posicions. Girs, salts, posicions de ioga, surf… les possibilitats són infinites.

ENTRENAMENT DIRIGIT A JOVES I ADULTS

Grups d’entrenament dirigit en funció del nivell i les necessitats específiques. Supera els teus propis límits gràcies al nostre equip d’entrenadors. Dirigit a totes aquelles persones que volen anar més enllà del que seria l’escalada recreativa o fins i tot endinsarse dins el món de la competició.

A   Entrenaments dirigits en grup

B    Entrenament individualitzat (Opció dirigida)

C    Entrenaments on-line / Planificacions

ACTIVITATS DIRIGIDES

Disposem d’una sala polivalent on trobaràs l’ambient ideal per relaxar-te.

Properament:Ioga, ioga amb nens, pilates, acrobàcia i pedagogia de l’equilibri, estirament dinàmic i flexibilitat.

PER EMPRESES

COACHING

El Coaching és la filosofia i metodologia que apropa les persones a l’assoliment dels propis objectius, fites i somnis; permet un desenvolupament personal i professional. És un treball de presa de consciència i descobriment del propi potencial, enfocat a obtenir millors resultats i incrementar el benestar personal. Dirigit a particulars i empreses, us ajudarem a crear les dinàmiques i l’ambient per fer realitat aquest canvi de paradigma, gràcies als nostres recursos i formadors.

TEAM BUILDING

Són molts els beneficis que les activitats grupals fora de l’àmbit laboral – o activitats outdoor – poden aportar a les empreses i/o organitzacions. Aconsegueix a través de les nostres activitats potenciar valors com el sentiment de pertinença, la cohesió, la satisfacció de pertànyer a un projecte, oferint un marc de relacions saludables i de creixement mutu.

Més Informació