INSTAL·LACIONS

LES INSTAL·LACIONS

Zona de Corda

Disposem de una amplia zona de corda amb més de 450m2 escalables, amb parets de fins a deu metres d’alçada. Disseny innovador fruit de l’experiència, qualitat i la cura pel detall de la marca Walltopia, preparada per a tots els nivells i edats, amb parets de diferents verticalitats.

Zona de Bloc

Nascuda com a tècnica d’entrenament, l’escalada en bloc s’ha convertit en una disciplina per si mateixa. Més de 250m2 escalables, que gràcies a la diversitat de formes, preses i volums no deixaran a ningú indiferent. Sempre sota la protecció de matalassos que ofereixen unes totals garanties de seguretat.

Àrea Infantil – NOU Espai Circ

Aquesta àrea està preparada per fer les delícies dels més petits i d’aquells que volen fer els primers passos en el món de l’escalada. Preses divertides i de mil colors! El lloc ideal per a jugar i desenvolupar les habilitats motrius. “NOU” Espai Circ: Fora del horari infantil, hi trobaràs el espai per practicar Teles, Trapezi, Slackline, Straps,… Consulta les tarifes espacials per fer ús exclusiu d’aquest espai.

Campus i Gimnàs – Àrea Polivalent

Campus, Taules Multi-presa, Boles, Romos, Màquines, Peses, TRX, Cintes, Plafó a 45º,… L’espai per els més fanàtics, per la tecnificació i per tots aquells que volen portar al següent nivell la seva preparació física. /Àrea polivalent on es realitzen les activitats del Club Social CEP – La Bauma: Conferències, Xerrades, Activitats amb empreses, Cursos, Tallers, Coaching, …i molt més

Bar Camp 4

Camp 4 és un campament a la vall nord del parc natural de Yosemite, famós per ser un gran centre de desenvolupament de l’escalada en roca durant la meitat del segle 20. Al  bar de La Bauma volem conservar l ‘esperit i els valors del camp 4, volem que sigui un lloc de trobada on compartir coneixement i experiències.

Botiga

En col·laboració amb la botiga de referència a Vilafranca “Terradesports de Muntanya” posem a la vostra disposició tot el material i equipament necessari per a la pràctica de l’escalada i d’esports en el medi natural.