EL MILLOR REGAL

S’apropa una data assenyalada i no saps què regalar?
El millor regal és aquell que no s’oblida. Aventura, formació o temps en família? Disposem de VALS REGAL on podràs incloure qualsevol de les nostres activitats o abonaments:

ABONAMENT 10 SESSIONS

El millor regal per el més fanàtic o fanàtica de casa.
Un clàssic per els que ja ens coneixeu i veniu regularment a escalar amb nosaltres.

Preu: 80€

BATEIG D’ESCALADA

Activitat lúdica, enfocada al descobriment de l’escalada. Guiatge a través de totes les zones i possibilitats que ofereix el rocòdrom (Bloc, Autos, Corda, Zones d’Entrenament). Tècnica bàsica de moviment per fer els primers passos dins el món de l’escalada acompanyat d’un tècnic.
Preu:

Preu: A partir de 25€/participant (mínim 2 participants)

CURS INICIACIÓ

Posa’t en contacte amb nosaltres i et passarem la data del proper curs disponible. S’abordaran les principals tècniques per fer els primers passos dins el món de l’escalada esportiva amb seguretat. No és necessari cap coneixement previ, ni material, tan sols ganes d’aprendre i passar-s’ho bé. La finalitat d’aquest curs és conèixer el material, els nusos, les principals tècniques de progressió i seguretat. Autonomia per poder escalar a rocòdrom o a roca. Preu: 60€ (Activitat grupal)

ESCALADA EN FAMÍLIA

Passar temps de qualitat en família no té preu. T’animes a passar un dia diferent?
Activitat de lleure enfocada a passar una bona estona en família. Jugarem, riurem i us posarem a prova!
1,5h – Material i monitor inclòs.

Preu: a partir de 20€/participant (mínim 3 participants)

Contacte amb nosaltres

Si teniu alguna pregunta sobre les activitats que oferim, ompliu el formulari de contacte i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible.