LA NOSTRA ESCOLA

Portem en la nostra essència l’aprenentatge a través del joc. Les activitats estan enfocades a l’educació integral. No volem només formar la pròxima generació d’escaladors i escaladores, sinó que ens prenem molt seriosament l’educació en valors. En les activitats en el medi natural, i en concret a l’escalada, el companyarisme, el treball en equip, el compromís, l’empatia, la creativitat, etc., valors educatius que contribueixen al seu desenvolupament personal i psicosocial, en un entorn inclusiu, acollidor i de suport. Són tants els beneficis de l’escalada! Tant a nivell físic, com mental. En l’escalada no competim contra ningú, sino contra nosaltres mateixos. Oferim trencar i superar els nostres límits. Millorar l’autoestima, el lideratge personal, la gestió de les emocions i la consegüent resolució de conflictes. Deixar enrere pors, expandint fronteres i horitzons. Ens encanta trasmetre la nostra passió per la muntanya, acompanyar-vos en la transició cap a la roca, generar conciència mediambiental, i promoure l’amor i el respecte cap el nostre entorn i territori. El nostre repte és crear un clima de confiança per fer-vos sentir com a casa.

DILLUNS A DIVENDRES

EXTRAESCOLARS

PETITS TREPAIRES (5-6 anys) + -

Extraescolar pensada per desenvolupar la psicomotricitat dels més petits i petites. Utilitzant el vessant més lúdic de l’escalada, el nostre alumnat experimentarà múltiples sensacions on es treballarà la coordinació i la percepció corporal.

GRANS ALPINISTES (7-8 anys) + -

Dissenyada per l’alumnat de primària i encaminada a fer els primers passos dins el món de l’escalada. Activitats divertides amb una vessant pedagògica, on es treballaran els mateixos continguts curriculars dels centres educatius de la Generalitat de Catalunya.

BOUS I (9-10 anys) + -

Grup pensat per l’alumnat de segon cicle de primària. Es treballen els mateixos continguts que el grup de Grans alpinistes, però adaptats a l’edat i al nivell.

BOUS II (9-11 anys) + -

2 dies d’entrenament per els i les “Bous” amb experiència i per els quals l’escalada ja no és només un joc. Entrenaments específics per a un major desenvolupament i autonomia.

BOUS JUVENILS + -

A partir de 12 anys, per tots els joves que creuen que l’escalada és més que un esport. Tecnificació i entrenaments per treure el màxim rendiment tant a roca com en competicions.

CAP DE SETMANA

ANIVERSARIS

El nostre equip de monitors ha creat una manera sorprenent, divertida i original de celebrar els aniversaris. Circuits a l’àrea infantil, jocs lúdics a la zona de Bloc, i una primera experiència d’alçada a la zona de corda. Sempre acompanyats del nostre equip de monitors i monitores.
1,5h Activitat – 12€/nen@ (+6 participants)

CASALS

Casal esportiu enfocat al descobriment de l’escalada. Cada dia aprendran a través del joc, les bases de l’escalada en bloc i l’escalada esportiva. També gaudiran d’activitats de lleure pensades per a la educació integral dels nostres petits i petites trepaires + tallers de teles, trapezi i Slackline. I a l’estiu, 2 sortides a la setmana! Activitat al medi natural i piscina.

CAP DE SETMANA – 1,5H

ESCALADA EN FAMÍLIA

Passar temps de qualitat en família no té preu. T’animes a passar un dia diferent? Activitat de lleure enfocada a passar una bona estona en família. Jugarem, riurem i us posarem a prova! 1,5h – Material i monitor inclòs.
A partir de 20€/Participant (Descomptes per grups)

Contacte amb nosaltres

Si teniu alguna pregunta sobre les activitats que oferim, ompliu el formulari de contacte i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible.