ROUTE-SETTING

El nostre equip de route-setters, equipa 2 dies a la setmana perquè a cada visita a La Bauma trobis reptes diferents: Vies de tots els estils (Vies de regletes o de compressió de romos al més pur “old-style”, fins a llançaments o blocs coordinatius al estil dels campionats del món moderns). Imaginació al poder per posar a prova petits i grans.

Zona de corda

Disposem de més de 450m2 escalables, amb parets de fins a deu metres d’alçada. La Bauma, ens dóna nom, refugi i un desplom que no et deixarà indiferent. Diedres, Esperons, plaques,… Disseny innovador fruit de l’experiència, qualitat i la cura pel detall de la marca Walltopia, preparada amb vies per a tots els nivells i edats, i una zona pensada específicament per a la formació/iniciació. Vols Iniciar-te? Apunta’t a algun dels nostres cursos d’iniciació i descobreix el món de l’escalada esportiva.

AUTO-ASSEGURADORS

Si encara no ho has provat, a què estàs esperant? Una forma divertida i segura que et permet escalar vies sense necessitat d’un company o companya. Actualment disposem de 5 auto-asseguradors i 4 vies en cada un d’ells de diferents estils i dificultats.

Bloc

Més de 250m2 escalables que, gràcies a la diversitat de formes, preses i volums, no deixaran a ningú indiferent. A la sala equipem amb algunes de les millors preses del món (Cheeta, Morpho, Lapis, Flathold, Bleaustone, Xcult, Blue Pill…). Infinitat de models amb dissenys avantguardistes per reproduir tota classe de roca i textures. Sempre sota la protecció dels matalassos que ofereixen totals garanties de seguretat.

ÀREA INFANTIL

Aquesta àrea està pensada per els més petits de casa que volen fer els primers passos en el món de l’escalada. Preses divertides i de mil colors! El lloc ideal per a jugar i passar una bona jornada en família.

ZONA ENTRENAMENT

Campus, Taules Multi-presa, Preses simètriques, Boles, Romos, Màquines, Peses, TRX, Cintes, Plafons de continuïtat,… L’espai per els més fanàtics, tot el que necessites per la tecnificació, per tots aquells que volen portar al següent nivell la seva preparació física.

MOONBOARD

Mesura’t contra algun dels més de 40.000 problemes establerts per alguns dels millors escaladors del món. Presses de disseny exclusiu Moon a 40º ideals per jugar o com a mètode d’entrenament per aquells escaladors i escaldores experimentats que busquen guanyar explosivitat. 100% Escalada!

ESPAI CIRC

Fora del horari infantil, trobaràs l’espai per practicar Teles, Trapezi, Slackline o Straps.

Bar Camp 4

Camp 4 és un campament a la vall nord del parc natural de Yosemite, famós per ser un gran centre de desenvolupament de l’escalada en roca durant la meitat del segle 20. Al bar de La Bauma volem conservar l ‘esperit i els valors del camp 4, volem que sigui un lloc de trobada on compartir coneixement i experiències.

Visita virtual