1,5h

BATEIG D’ESCALADA

Activitat lúdica, enfocada al descobriment de l’escalada. Guiatge a través de totes les zones i possibilitats que ofereix el rocòdrom (Bloc, Autos, Corda, Zones d’Entrenament). Tècnica bàsica de moviment per fer els primers passos dins el món de l’escalada acompanyat d’un tècnic.

Intensiu 6h

CURS INICICIÓ

Els dissabtes (un cop al mes). S’abordaran les principals tècniques per poder fer els primers passos dins el món de l’escalada esportiva amb seguretat. No és necessari cap coneixement previ, ni material, tan sols ganes d’aprendre i passar-s’ho bé. La finalitat d’aquest curs és conèixer el material, els nusos, les principals tècniques de progressió i la seguretat. Desenvoluopament de l’autonomia per poder escalar a rocòdrom o a roca.

CURS SEGURETAT

Vols aprendre a assegurar correctament? Dinamitzar les caigudes? Practicar l’escalada de primer? Aprendre a volar? Moltes vegades perdre la por a escalar en corda o de primer, passa per una bona formació en seguretat que ens permeti confiar plenament amb el material i el company o la companya de cordada. Ens adaptem a les teves necessitats. Digues el que busques i ho perfeccionarem.

setmanals

ENTRENAMENTS DIRIGITS

Posa’t en forma de forma divertida! Grups d’entrenament dirigits en funció del nivell i les necessitats específiques. Supera els teus propis límits i porta la teva escalada al següent nivell gràcies al nostre equip d’entrenadors i entrenadores.
  • INICIACIÓ: Dilluns i/o Dimecres 20h a 21:30h (1 Dia 45€)
  • PERFECCIONAMENT: Dimarts i Dijous 20h a 21:30 (2 Dies 68€)

Online

PLANIFICACIONS

Vols anar un pas més enllà en els teus entrenaments? Disposes de poc temps o estàs estancat? Realitzarem un estudi de les teves condicions físiques i rebràs una rutina setmanal, adaptada a les teves necessitats, per maximitzar el teu rendiment. Potencia les teves debilitats i apareixeran els resultats. (Inclou la planificació + 1 Dia de seguiment amb el teu instructor/a a la setmana). 40€/mes

Contacte amb nosaltres

Si teniu alguna pregunta sobre les activitas que oferim, ompliu el formulari de contacte i ens posarem en contacte amb vosaltres en breu.