2h

BATEIG D’ESCALADA

Un dia especial a l’escola o busqueu una activitat puntual diferent? Això és el que estàveu buscant. Activitat lúdica, enfocada al descobriment de l’escalada. El nostre equip de monitors i monitores us acompanyaran perquè els vostre alumnat faci els primers passos dins el món de l’escalada de manera guiada. Per a grups grans, acostumem a crear 3-4 centres d’interès (Corda, Bloc, Teles, Slackline) i fem rotar l’alumnat entre les diferents estacions.

EDUCACIÓ FÍSICA

Voleu incorporar l’escalada dins l’assignatura d’educació física?

Incorporem els continguts del currículum de l’assignatura d’Educació Física i els treballem a través de l’escalada. Rebreu una proposta personalitzada en funció de les sessions que vulgueu fer, adaptant els continguts al nivell, edat i a les vostres necessitats.

CICLES FORMATIUS

Enfocat a centres educatius que cursen CFGM de Conducció d’Activitats Físic-Esportives en el Medi Natural (CAFEMN) o el Grau Superior d’Ensenyament i Animació socioesportiva. Ens adaptem a les vostres necessitats per l’ensenyament de l’Escalada Esportiva i en Bloc, Conducció de grups en el medi natural, Orientació, Seguretat (Coneixement del material i maniobres), Passamans, Nusos, Ràpels, Rescat,… No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres per a més informació.

Contacte amb nosaltres

Si teniu alguna pregunta sobre les activitats que oferim, ompliu el formulari de contacte i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible.